Speciale gelegenheden
-
Valentijn
Tomatenroomsoep – basilicum – feta
Tongrolletjes gevuld met zalm – kruidenrijst – gegrilde rode paprikasaus
Varkenshaasje – portosaus – warme groentjes – krieltjes
Bavarois van passievrucht – frambozensausje
VERKRIJGBAAR
11 TOT 14 februari:€ 39,50 per persoon
start 18u30
Kerstavond
Glaasje cava met mondgeneugten
Knolselder – pastinaaksoep
Victoriabaars – kruidenrijst – champagnemousseline
Champagnesorbet
Suprême van parelhoen op Brabantse wijze – amandelkroketten
Kerstgebak & koffie
RESTAURANT
€ 75,00 per persoon
Dranken niet inbegrepen
Reservering is definitief na bevestiging en betaling op rekeningnummer:
BE75 0689 3677 0251
Reserveren voor kerstavond en kerstdag is mogelijk tot 17/12
start 12u
Kerstdag
Knolselder – pastinaaksoep
Suprême van parelhoen op Brabantse wijze – amandelkroketten
Kerstgebak & koffie
Restaurant
€ 57,00 per persoon
Dranken niet inbegrepen
Reservering is definitief na bevestiging en betaling op rekeningnummer:
BE75 0689 3677 0251
Reserveren voor kerstavond en kerstdag is mogelijk tot 17/12
start 18u30
Nieuwjaarsavond
Glaasje cava met mondgeneugten
Carpaccio van hert, appelkapper, Parmazan, postelein
Agnes – sorelsoep
Champagnesorbet
Everzwijnfilet – portobello – portosaus – kroketten
Nieuwjaarsgebak & koffie
Restaurant
€ 85,00 per persoon
Dranken niet inbegrepen
Reservering is definitief na bevestiging en betaling op rekeningnummer:
BE75 0689 3677 0251
Reserveren voor nieuwjaarsavond en nieuwjaarsdag is mogelijk tot 24/12
start 12u
Nieuwjaarsdag
Glaasje cava
Agnes-sorelsoep
Everzwijnfilet – portobello – portosaus -kroketten
Nieuwjaarsgebak & koffie
Restaurant
€ 65,00 per persoon
Dranken niet inbegrepen
Reservering is definitief na bevestiging en betaling op rekeningnummer:
BE75 0689 3677 0251
Reserveren voor nieuwjaarsavond en nieuwjaarsdag is mogelijk tot 20/12
Menu 1:
Tomatenroomsoep
Varkenshaasje
– warme groenten
– mosterdsaus
– kroketten
Chocolademousse
Prijs: € 36
Fles huiswijn: + € 15
Menu 2:
Aspergeroomsoep
Tournedos van kalkoen
– warme groenten
– kriekbiersaus
– kroketten
Gebak
Prijs: € 42
Fles huiswijn: + € 15
Menu 3:
Knolselder
– pastinaakroomsoep
Suprème van parelhoen
– warme groenten
– jagersaus
– kroketten
Gebak
Prijs: € 47
Fles huiswijn: + € 15
Voorgerechten
-
Kaaskroket € 3 / st
-
Garnaalkroket € 5,50 / st
-
Breydelhamkroket € 5 / st
-
Scampi’s look € 15 p.p.
-
Scampi’s maison (curry) € 15 p.p.
-
Scampi’s diabolique € 15 p.p.
-
Gerookte heilbot – citroenvinaigrette € 15 p.p.
-
Carpaccio – parmazaanschilfers – rucolla € 14,50 p.p.
Soepen
-
Tomatenroomsoep € 4,50 / L
-
Aspergeroomsoep € 5,50 / L
-
Knolselder – pastinaakroomsoep € 5,5 / L
Hoofdgerechten
-
Gegratineerd vispannetje € 22 p.p.
-
Varkenshaasje – warme groenten € 18 p.p.
-
Vol-vent-vent € 17 / kg
-
Varkenswangen € 20 p.p.
-
Everzwijnfilet met portosaus € 27 p.p.
-
Parelhoenfilet op Brabantse wijze € 26 p.p.
-
Zalmmoot met kreeftensaus € 25 p.p.
Aardappelgerechten apart te verkrijgen
-
Kroketten € 0,25 / st
-
Amandelkroketten € 0,50 / st
-
Gratin € 1,75 / st
-
Puree € 1,75 p.p.
Sauzen 200 ml p.p.
-
Mosterdroomsaus € 2 p.p.
-
Peperroomsaus € 2 p.p.
-
Natuursaus € 2 p.p.
-
Champignonroomsaus € 2,30 p.p.
-
Honingtijmsaus € 2,50 p.p.
-
Jagersaus € 2,50 p.p.
-
Kreeftensaus € 3 p.p.
Desserten
-
Kerst- / Nieuwjaarsgebak € 7 p.p.
-
Chocolademousse € 6 p.p.
-
Crème brûlée € 6 p.p.
Reservering is definitief na bevestiging en betaling op rekeningnummer: BE75 0689 3677 0251
Reserveren voor Kerst is mogelijk tot 13/12
Reserveren voor nieuwjaar is mogelijk tot 20/12
Af te halen op 24/12 en 31/12 van 12u tot 16u
(U mag ons steeds borden en/of kommen bezorgen bij de afhaalgerechten, anders zal mogelijk een bijkomende waarborg aangerekend worden)
Hebt u iets te vieren?
Alvast bedankt voor de interesse in onze zaak!
U kan bij ons terecht voor feestjes, bedrijfsvergaderingen, receptie’s, rouwmaaltijden, trouwfeesten… Wat u maar wenst. Voor elke gelegenheid is er een gepaste formule.
Bij het invullen van onderstaand formulier kan u meegeven om welke gelegenheid het gaat, het aantal personen, speciale wensen… Dan stellen we u graag verschillende formules voor. Wenst u één gerecht of een klassiek menu met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert? Wij werken uw vraag uit naar uw budget en wensen.
Vind u uw keuze niet? Wij staan er steeds voor open om uw suggesties te bespreken en verder uit te werken.