Privacybeleid

© 2020 borrenhof // All rights reserved // Design & Development by
Menu's

€ 59,00 per persoon

(enkel verkrijgbaar per 2 personen)
Alle reguliere dranken alsook aangepaste wijnen
tot en met het hoofdgerecht inbegrepen.

Aperitief maison of glaasje Cava
met wachtbordje

Handgesneden steak tartaar van Belgisch wit blauw op een bedje van ruccola, kappertjes en parmezaanfantasie
Of
Carpaccio van gerookte zalm gegarneerd met een toefje zure room, dille olie en toast met rouille

Dagsoep
Of
Sorbet

Traag gegaarde parelhoen met champignonsaus en een waaier van warme seizoensgroenten en verse frietjes
Of
Oostends vispannetje met knapperige prei in een romig Chablissausje met puree

Moelleux van Belgische chocolade
Of
Vers geklopte sabayon

Koffie

€ 49,00 per persoon

(enkel verkrijgbaar per 2 personen)
Alle reguliere dranken alsook aangepaste wijnen
tot en met het hoofdgerecht inbegrepen.

Keuze voorgerecht van de chef

Côte à l’os met een fris slaatje, frietjes en
saus naar keuze

Dessert of Irish coffee

Voorgerechten

  • Dagsoep
  • Garnaalkroketjes

    gepanneerd in panko

  • Kaaskroketjes

    van oud-Bruggekaas

  • Duo van kaas & garnaal
  • Scampi diabolic
  • Scampi van de chef
  • Scampi in look

hoofdgerechten

Frietjes kunnen gewijzigd worden door kroketjes, puree of brood.
Al onze gerechten uit onze menu’s zijn ook afzonderlijk te verkrijgen.

  • Filet pure “Bleu Blanc”

    met frietjes en een klassiek Frans slaatje (saus naar keuze)

  • Ierse Rib-eye

    met frietjes en een klassiek Frans slaatje (saus naar keuze)

  • Brochette van Duroc d’Olives

    met frietjes en een klassiek Frans slaatje (saus naar keuze)

  • Kippenbrochette

    met frietjes en een klassiek Frans slaatje (saus naar keuze)

  • Tongrolletjes

    met een garnituur van chorizo en prei

  • Vol-au-vent van hoevekip

    afgewerkt met een mousselinesausje

  • Vlaams stoofvlees

    gegaard in bruine Westmalle met frietjes

  • Handgesneden steak tartaar

    van Belgisch wit blauw op een bedje van ruccola, kappertjes en parmezaanfantasie

Sauzen

Natuur
Béarnaise
Champignon
Peperroomsaus
Choron

vegetarische gerechten

  • Huisgemaakte lasagne

    van zeven seizoensgroenten en linzen

Salades

  • Salade geitenkaas

    geitenkaas, artisanale “volle maan”, spek, appeltjes, rozijnen, pijnboompitten en vijgjes

  • Salade met gebakken kip

    gebakken kip, ajuin en provençaalse kruiden

  • Salade met gebakken scampi

    gebakken scampi, pijnboompitjes en frambozenvinaigrette

  • Belle-vue

    rauwkost, gepocheerde zalm, garnaaltjes en cocktailsaus

Pasta’s

  • Spaghetti
  • Spaghetti vongolé

Kinderhoek

Alle gerechten worden gereserveerd met frietjes.

  • Balletjes in tomatensaus
  • Gebakken kipfilet

    met appelmoes of salade

  • Kindersteak met saus naar keuze
  • Frikandel (2stuks)

nagerechten

  • Moelleux van chocolade

    met huisgedraaid vanille ijs

  • Eigentijdse dame blanche
  • Coupe vanille
  • Coupe advocaat
  • Coupe bresilienne
  • Sabayon

    met rode vruchten en vanille bourbon

  • Kinderijsje Natuur
  • Kinderijsje chocoladesaus
  • Kinderijsje Caramel
© 2020 borrenhof // All rights reserved // Design & Development by